Route

De Theaterstraat is gevestigd in Broedplaats “De Rietwijker”
Parlevinker 9
1034 PX Amsterdam

Met het Openbaar Vervoer: 

Neem de metro Noord vanaf centraal station naar halte Noorderpark daar bus 34 richting Olaf Palmeplein, stap uit bij halte ‘Tussendek’. Vanaf daar is het nog 4 minuten lopen. Neem de Fokkemast, dit komt uit op een gebouw genaamd ‘het fort’. Loop om dit gebouw heen en je ziet te Rietwijker aan de andere kant van het pleintje.

Met de auto:

Parkeer op de Fokkemast (gratis). Loop om het gebouw genaamd ‘het fort’ heen. Je ziet de Rietwijker aan de andere kant van het pleintje.

Met de fiets:

Neem vanaf het Centraal Station de pont richting Buiksloterweg. Volg de Buiksloterweg, met het water aan je rechterhand, zo kom je door het Noorderpark. Aan het eind van deze weg ga je rechts-links om de weg te vervolgen met het water aan je rechterkant. De weg heet nu Noordhollandskanaaldijk. Na het Boven het IJ ziekenhuis gaat het fietspad onder een grote weg door (de ijdoornlaan). Ga hier na links om onderlangs de grote weg te volgen. Neem de 2e straat naar rechts (Parlevinkerpad), je vindt ons aan het eind van het pad.

Of 

Neem vanaf het Centraal Station de pont richting buiksloterweg.  Ga met de weg mee naar links richting de van der Pekstraat.  Steek bij het mosplein de weg over richting de kamperfoelieweg.  Blijf lange tijd het fietspad volgen uiteindelijk vind je ons aan het einde van het Parlevinkerpad.

Geef een reactie