Luister hier de podcast Vraag dat maar aan je moeder!

Het startpunt van de podcast Vraag dat maar aan je moeder! van theatermaker Suzanne Bakker, is de vraag van haar zoontje over wat er is gebeurd met haar familie in de Tweede Wereldoorlog. Suzanne neemt jullie mee op haar zoektocht naar antwoorden en kijkt hoe bepaalde mechanismes zoals het zwijgen over vroeger, overgedragen worden van generatie op generatie.

Beluister hier de podcast!

Suzanne is benieuwd naar jullie ervaringen tijdens het luisteren en de (tafel)gesprekken die er door ontstaan. Je kan een voicemail berichtje achterlaten door op de rode button onderaan de pagina te klikken. Laat je emailadres achter dan kan Suzanne contact met je opnemen als ze je nog wat wil vragen. Je kan haar ook mailen: suzanne@theaterstraat.com

Welke vragen heb jij over je familiegeschiedenis? Wat speelt er in jouw familie? 

Heb jij ook iemand in de familie met wie je geen contact meer hebt? Of een vriend van vroeger? Weet je hoe dat komt? Of is het voor jou ook zo’n geheim?

Hoe was bij jou thuis de basis? Had je een gezellige familie? Of ben jij net als mijn moeder het huis uit gegaan zodra je de kans zag. En wat doet die basis nu nog met je? Neem je dat mee in de relatie met je vrienden, je geliefde, je kinderen? Of doe je het helemaal anders? 

We zijn benieuwd!

Wil je meer weten over de podcast? Klik dan hier!

Geef een reactie