Laat me niet alleen

Een openbare oefening in omgaan met de dood tijdens het leven

Laat me niet Alleen is de nieuwe voorstelling van Daan Bosch in samenwerking met de Theaterstraat. Deze intieme en optimistische voorstelling is een openbare oefening in omgaan met de dood tijdens het leven. Hoe kun je afscheid nemen van het leven? Hoe kunnen je dierbaren afscheid nemen van jou?

Samen met ervaringsdeskundigen uit Amsterdam-Noord, muzikant Pascal van Hulst en performer Joop Oonk ontdekt Daan allerlei rituelen en gebruiken rondom de dood. Van verstild tot kleurrijk, van ernstig tot uitbundig. Hij neemt de bezoekers mee op een bevrijdende ontdekkingstocht met de vraag: hoe geef jij de dood een plek tijdens het leven?

SPEELDATA AMSTERDAM

Kaarten voor de voorstelling kun je hier bestellen

Geweest:

dinsdag 2 november 2021 begraafplaats Kovelswade 17:00

zondag 10 oktober 2021 Explorez Festival Amsterdam, 16:00

zaterdag 26 juni 2021 theaterzaal Rietwijker, try-out 20:00

zondag 27 juni 2021  theaterzaal Rietwijker, premi√®re 20:00

woensdag 30 juni 2021 begraafplaats sint barbara 19:00

zaterdag 10 juli 2021 museum tot zover 16:00 

zondag 11 juli 2021 museum tot zover 16:00

Luister hier de podcast gemaakt door Suzanne Bakker over de ontwikkeling van dit project! En Niek Lathouwers maakt een mini-documentaire over de totstandkoming van Daans voorstelling. En lees hier de recensie in de theaterkrant. Volg het project Laat Me niet Alleen van Daan Bosch via:

Concept: Daan Bosch Spel: Daan Bosch, Joop Oonk, Pascal van Hulst Ervaringsdeskundigen: Tina van Wetering-Pereira Filipe, Ryan Soesman, Saisha Partiman,Tansingh Partiman, Bharet Partiman, Jasper de Bruijn, Agnes Fritsche, Jamal Kwyasse, Pieter Cornelissen. Gina Tadrous, Mariet Offermans, Lucy-An Markiet, Reineke Jonker  Eindregie: Anouke de Groot Decor: Naald & Hamer Communicatie: Merel Verbrugge en Rianne Meboer Zakelijk co√∂rdinatie & fondsenwerving: Anne de Loos, Arthur Kneepkens, Anouke de Groot Met dank aan: Arthur Kneepkens en alle mensen die direct en indirect hebben meegewerkt aan de voorstelling.

Laat Me niet Alleen is financieel mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Fonds Podiumkunsten

Geef een reactie