Dit is een oproep aan al het creatieve en muzikale talent uit Amsterdam Noord!

Wij zijn op zoek naar het geluid van geluk. Hoe klinkt dat voor jou? Speel je een instrument, rap je, schrijf je of zing en vind je het leuk om een nummer uit te brengen met een professionele producer? Dan zijn wij op zoek naar jou!   

De Theaterstraat organiseert een songwriters contest. We dagen jullie uit een nummer te schrijven over geluk. Wat maakt jou gelukkig? Kan je jezelf gelukkig maken? Ben je verantwoordelijk voor het geluk van anderen? Hoe weet je of je gelukkig bent? Hoe weet je of iemand anders gelukkig is? Is geluk een staat van zijn? 

Het antwoord op een van deze vragen kan bijvoorbeeld een beginpunt zijn om een nummer te schrijven. Maar je mag het helemaal zelf invullen De winnaar van de contest gaat het nummer opnemen en produceren met producer Kerem Ozilhan in een professionele geluidsstudio. Daarnaast nemen we in juni in samenwerking met de Theaterstraat een videoclip op in de Banne

De songwriters contest is onderdeel van een project over geluk genaamd het Beest van de Banne. Voor dit project spreken we met verschillende mensen over geluk, de contest is een belangrijk onderdeel van dit project.

Hoe kun je meedoen:

Stuur een e-mail naar bannemascotte@theaterstraat.com met de volgende informatie over jezelf en een (muziekfragment [indien mogelijk]) muzieknummer of tekst van jouw nummer over geluk.

Naam:

Leeftijd:

Genre/muziekstijl:

Wat betekent muziek voor jou?:

Deadline voor de inzending is vrijdag 22 mei 2020!

Geef een reactie